TeraPlast la IFAT München 2022 - TeraPlast
TeraPlast la IFAT München 2022

TeraPlast la IFAT München 2022

Amprenta activităților umane asupra mediului este cheia centrală a tuturor panelurilor care vor avea loc la IFAT München 2022, unul dintre cele mai importante evenimente internaționale pentru managementul apei, tratarea si epurarea apelor, managementul deșeurilor și materialelor reciclate/refolosite.

Târgul revine după o pauză cauzată de pandemia de virusul SARS-CoV-2. Anul acesta, vom fi prezenți la München în perioada 30 mai – 3 iunie, în Hala B2, standul 432.

 

IFAT

Adaptarea orașelor și administrațiilor locale la schimbările climatice în privința managementului apei este un subiect central la IFAT München 2022. Orașele în care locuim vor fi nevoite să schimbe paradigma în privința modului în care este administrată apa, fiind conștienți cu toții de semnificația sintagmei: orașe – bureți. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru compania TeraPlast de a discuta despre provocări și obstacole, despre soluții și bune practici. Abordăm responsabil temele principale ale evenimentului și încercăm să oferim soluții pe măsură.

IFAT WEB teraplast final

Economia circulară și reciclarea materialelor termoplastice: teme centrale la IFAT München. OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development) menționează în raportul “Global Plastics Outlook: Economic Drivers, Environmental Impacts and Policy Options”, publicat în februarie 2022, că ciclul de viață al plasticului ar trebuie să fie unul circular, iar acest lucru nu se regăsește în realitate. În acord cu acest document, în ultimii douăzeci de ani, producția anuală de plastic și cantitatea de deșeuri din plastic s-au dublat. Provocarea este de a converti acest flux enorm de materiale plastice într-un ciclu inchis. În acest sens, IFAT München 2022 va interoga planurile necesare la nivel politic, reglementările legale și soluțiile tehnologice.

Ne vom implica activ în discuții alături de cei peste 2.900 de expozanți din peste 50 de țări. Răspundem pozitiv provocărilor: mai puțină risipă, reutilizarea materiilor prime, ape curate, orașe reziliente la schimbările climatice. IFAT München 2022 pune soluțiile tehnologice în prim-plan pentru un climat viitor mai prietenos.

ifat teraplast munchen 1

Soluțiile TeraPlast la IFAT München

Vizitatorii care vor ajunge anul acesta la standul TeraPlast vor putea afla informații suplimentare despre: produsele noastre din domeniul constructiilor edilitare, cămine de inspecție, cămine apometru sau de inspectie/vizitare din polietilenă rotoformate, tevi și fitinguri din pvc, conducte TeraDuct by TeraPlast - microtub fabricat din polietilenă de înaltă densitate, utilizat pentru a proteja microcablurile de fibră optică, GRIN Pipe (tuburi gravitationale din pvc reciclat) și produsele TeraPlast Recycling.

ifat teraplast munchen 2022 1

PVC reciclat prin GRIN Pipe la IFAT München 2022

TeraPlast pune în valoare PVC-ul reciclat prin GRIN Pipe, un produs destinat rețelelor de canalizare pluvială și drenaj ecologice, care respectă cele mai înalte standarde de rezistență mecanică cu rigidități până la SN16 kN/m2. Dorim să creștem gradul de colectare și reciclare a deșeurilor de PVC din piața din România si să fabricăm produse cu termen lung de viață din aceste materiale refolosite. De aceea, ne gândim constant la impactul produselor noastre asupra mediului înconjurător și încercăm să oferim soluții responsabile si moderne.

IFAT, München,

Visit us , Hall B2, stand 432  

map ifat teraplast 1

Te-ar putea interesa

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast