TeraPlast: „Casa TeraPlast” – Solutii complete de Instalatii pentru locuinte

TeraPlast: „Casa TeraPlast” – Solutii complete de Instalatii pentru locuinte

Cu câteva luni în urmă, ni s-a prezentat un proiect de aproape 100 km de traseu dificil, cu o conductă existentă îngropată în pământ, echipată deja cu un cablu, fiind nevoie de o instalare directă în spațiul rămas pentru a se sufla un cablu de fibră optică.

Solutii complete pentru locuința ta TeraPlast

Ce reprezinta casa ideala? Pentru noi, echipa TeraPlast, casa ideala este acel spatiu care imbina eficienta si durabilitatea solutiilor alese, oferind confortul de care orice persoana doreste sa se bucure in propriul camin. Simplitatea instalarii este un alt aspect important de care tinem cont atunci cand dezvoltam sistemele noastre. Ne dorim, asadar, sa redefinim, prin solutiile oferite, conceptul de locuinta moderna, fiind partenerul dumneavoastra de incredere pe tot parcursul procesului de construire.  

Sistemul de canalizari interioare − Clean System. Sistemul de tevi si fitinguri pentru canalizarile interioare este proiectat pentru a rezista la temperaturi de pana la 95ºC. Tevile si fitingurile sunt produse din polipropilena, un material cu proprietati excelente de rezistenta chimica si mecanica, potrivit pentru sistemele domestice. Gama dimensionala este cuprinsa intre Dn 32 si Dn 160, iar, pe langa aceste componente, TeraPlast va pune la dispozitie si o larga gama de accesorii atent selectionate pentru completarea sistemului de canalizare interioara.

Sistemul de canalizari exterioare, drenaj si colectare ape pluviale − Drain System. In cadrul sistemului de canalizare exterioara TeraPlast, sunt redefinite noi standarde in materie de rezistenta si eficienta. Gama de produse cuprinde, pe langa clasicele conducte portocalii din PVC, avand diametre intre 110 si 500 mm, cu rezistente inelare de la SN2 la SN16, si o gama completa de fitinguri de conexiune aferente. Alaturi de tevi si fitinguri, producem si camine de racord (200 – 1.000 mm). Ca solutii complementare, in gama noastra de produse se pot regasi caminele de inspectie modulare (pana la 630 mm), iar de la aceasta dimensiune in sus, camine de vizitare monobloc Dn 800 si Dn 1.000, realizate intr-o structura corugata pentru o rezistenta marita la solicitarile mecanice. Tot in cadrul acestui sistem se regasesc conductele perforate pentru drenaj (tevi flexibile cu perete dublu din PE si tevi rigide de drenaj din PVC). Sistemul este completat de un produs nou, disponibil incepand cu anul acesta, si anume rezervoarele pentru stocarea apei pluviale. Avantajul acestor rezervoare este dat de structura lor modulara, ele fiind gandite pentru a fi scalabile la orice capacitate de stocare necesara.

Citește întreg materialul aici.

DRAFT FINAL 13 02 2024 macheta CASA Teraplast

Te-ar putea interesa

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast