Nyílászáró profilok

Linia de business Profile Tâmplărie include sistemele de profile cu 4, 6 și 7 camere și lățimi constructive cuprinse între 60 și 88 mm. Din 2009 până în prezent, TeraPlast a investit peste 27 milioane de lei în dezvoltarea capacităților de producție și a unor noi sisteme de profile.

Granulátumok

A TeraPlast piacvezető hazai granulátumtermelő és rugalmas és kemény granulátumokat gyárt, amelyek a feldolgozóiparban sajtoláshoz és fecskendezéshez alkalmasak. A TeraPlast a legnagyobb romániai huzaltermelőknek szállít granulátumokat és folyamatosan termékkínálatának bővítésére törekszik.

Felszerelések és berendezések

A Felszerelések & Berendezések üzletág magában foglalja a szennyvíz-, víz- és gázellátó és elosztó rendszereket, beltéri csatornarendszereket, esővíz- és háztartási vízkezelő rendszereket, beltéri és kültéri befejező rendszereket, egyedi közműveket és rendszereket, elektromos hálózatokat foglalja magába.

Teraplast SA

Începând cu data de 2 iulie 2008, TeraPlast SA, cea mai mare entitate a Grupului TeraPlast și unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru construcții, din România, este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP.BID / ASK0.2560 / 0.2600
CLOSE PRICE0.2600
Var (%)0.78
Share Capital278263771.24
Vezi detalii