TeraPlast la ExpoApa 2023: ne adaptăm viitorului!

TeraPlast la ExpoApa 2023: ne adaptăm viitorului!

Uniunea Europeană a aprobat recent legislația privind folosirea PVC-ului reciclat în fabricarea unor noi produse, iar noi, la TeraPlast, ne adaptăm cerințelor viitorului: folosim resursele în mod responsabil și fabricăm produse cu ciclu de viață lung folosind materiale reciclate.

TeraPlast la ExpoApa 2023

În acest fel, Comisia Europeană vizează creșterea gradului de reciclare a maselor plastice și refolosirea lor în fabricarea produselor noi. Această tendință va fi vizibilă curând în din ce în ce mai multe domenii. De exemplu, în domeniul ambalajelor flexibile, refolosirea materialelor reciclate va fi impusă în perioada imediat următoare.

Acest trend ne-a impulsionat să ne lărgim activitățile, investind masiv în tehnologii de reciclare și dezvoltând produse noi. Gama de tubulatură gravitațională Gri(n) Pipe cu un conținut ridicat de PVC reciclat este un exemplu elocvent.

TeraPlast va participa la ediția cu numărul 23 a expoziției de specialitate “EXPOAPA”, eveniment care se va desfășura în perioada 23-25 mai 2023, la Pavilionul REDAL EXPO din Sibiu. Le vom prezenta celor care vor ajunge la standul nostru informații despre dezvoltarea rețelelor de apă și telecomunicații și despre cum anume produsele TeraPlast contribuie la creșterea standardului de viață. 

La ExpoApa, ne veți găsi la standul 8 din incinta Redal Expo. În cadrul aceluiași eveniment, va fi organizată Conferința Tehnico-Științifică internațională “Industria apei - provocări și perspective”.         

Din agenda ExpoApa, dacă veți ajunge la Sibiu în perioada 23-25 mai, organizatorii vă mai pregătesc două evenimente interesante: 

Seminarul "Finanțarea infrastructurii de apă prin fonduri europene și corelarea programelor de investiții din sector" - organizat în parteneriat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Atelierul de lucru internațional “Economia circulară” - organizat cu srijinul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), a Grupului pentru Economie și Statistică al Asociației Internaționale a Apei (IWA), a WICS – Reglementatorul Serviciilor de Apă din Scoţia, a companiei VEOLIA din Franța și nu în ultimul rând al Comisiei Principale Dezvoltare - Economie a Asociaţiei Române a Apei.   

Sesiunea de prezentări este dedicată prezentării portofoliului întreg de produse al TeraPlast. Veți afla informații utile despre noile noatre produse. 

Vă așteptăm la Sibiu, la ExpoApa, standul 8.     

Te-ar putea interesa

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast