TeraDuct by TeraPlast, instalare ușoară și rapidă - TeraPlast
TeraDuct by TeraPlast, instalare ușoară și rapidă

TeraDuct by TeraPlast, instalare ușoară și rapidă

TeraDuct ONE by TeraPlast este un microtub fabricat din polietilenă de înaltă densitate, utilizat pentru a proteja microcablurile de fibră optică.

Acesta este disponibil într-o varietate de diametre și poate fi grupat în mănunchiuri cu configurații diferite: TeraDuct LINE, care reprezintă o împachetare plată, liniară a microtuburilor TeraDuct ONE, și TeraDuct MIX, care reprezintă o împachetare poligonală a microtuburilor TeraDuct ONE.

tubete-teraduct-teraplast-fibra-optica

TeraDuct by TeraPlast este un produs destinat infrastructurii de telecomunicații și în special celei pentru fibra optică.

  • Instalare ușoară și rapidă
  • Costuri reduse
  • Viteză mai mare la instalare
  • Soluții tehnice modelate în funcție de nevoi individuale
  • Acces facil în caz de intervenții la rețea.

Toate configurațiile oferă posibilitatea de a manevra și instala mai ușor mai multe microtuburi TeraDuct ONE.

Stratul interior al TeraDuct One este fabricat din polietilenă siliconată cu striații la interiorul țevii și are rolul de reducere a frecării atunci când cablul de fibră optică este „suflat” prin microtub, în timp ce mantaua mănunchiului de microtuburi conferă rezistență mecanică și opțional rezistență la razele ultraviolete, pentru o durabilitate prelungită atunci când este expusă luminii soarelui, înainte de îngropare sau pentru rețele aparente. Microtubul TeraDuct este fabricat din polietilenă de înaltă densitate (HDPE), iar la cerere poate avea tratament cu aditivi anti-rozător sau anti-static.

TeraDuct este soluția optimă atât pentru mutarea liniilor de telecomunicații din sistemul aerian montat pe stâlpi în sistemul îngropat, cât și pentru extinderea infrastructurii de telecomunicații necesară în procesul accelerat de digitalizare a societății. Fibra optică este suportul care asigură viteze mari de transfer al datelor, necesară inclusiv pentru dezvoltarea orașelor smart, iar protecția acestei infrastructuri este critică pentru comunicații fără sincope.

Te-ar putea interesa

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast