Proiect sistem complet încălzire prin pardoseală NeoTer de la TeraPlast: casă de 300 mp

Proiect sistem complet încălzire prin pardoseală NeoTer de la TeraPlast: casă de 300 mp

Încă un proiect finalizat cu succes de echipa NeoTer: sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast a fost montat într-o casă de 300 mp din Cernavodă.

Proiect microtuburi: 100 km de cablu fibră optică suflat pe un traseu dificil

Proiectul a presupus sistemul complet NeoTer de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast, clientul optând pentru grup de pompare și kit amestec

De asemenea, tot pe baza proiectului final, echipa NeoTer va asigura sistemul de control al temperaturii: actuatoare și termostatele de zonă

Vă prezentăm mai jos câteva imagini din timpul montării sistemului de încălzire prin pardoseală.

Proprietarul casei va beneficia de toate avantajele unui produs garantat și certificat la nivel european. La acestea, se adaugă serviciile profesioniste ale unui producător român capabil să ofere intervenții prompte și call center, suport garanție și post-garanție. Pentru orice fel de situație apărută pe parcursul desfășurării proiectului, colegii noștri din echipa NeoTer vă pot oferi soluțiile ideale.

De ce să alegi sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast

Pentru ca lucrurile complicate să devină simple, ai nevoie de profesioniștii potriviți. TeraPlast este partenerul ideal pentru proiectul tău pentru că face lucrurile bine de multă vreme, de peste 125 de ani. Încălzirea prin pardoseală NeoTer de la TeraPlast îți propune: ușurință și rapiditate la instalare, fiabilitate și rezistență, o economisire a energiei, flexibilitate în livrare și garanție de producător local, confort și bunăstarea casei tale.

Dacă ești interesat de un sistem complet de încălzire prin pardoseală sau dorești să aplici la programul TeraPlast dedicat partenerilor, ne poți contacta pe site-ul neoter.ro. Tot aici, vei putea afla informații suplimentare despre NeoTer - Sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast, un concept 100% românesc.

Te-ar putea interesa

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast