Proiect încălzire prin pardoseală: ansamblu de case în localitatea Corbeanca

Proiect încălzire prin pardoseală: ansamblu de case în localitatea Corbeanca

NeoTer - Sistemul complet de încălzire prin pardoseală de TeraPlast a fost instalat în cadrul unui proiect rezidențial din localitatea Corbeanca, județul Ilfov.

Proiect încălzire prin pardoseală: ansamblu de case în localitatea Corbeanca

Ansamblul este constituit din case în regim P+1+M, iar viitorii proprietari se vor bucura de avantajele sistemului complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast

Echipa de instalatori a folosit Țeavă NeoPe-XA de 16 x 2 mm, placă nuturi, distribuitorare 7, 8 și 9 căi cu grup amestec cu pompă Willo, unitate control comandă pompă și termostate Smart pătrate. Sistemul complet de încălzire prin pardoseală a fost montat pe fiecare nivel al caselor din ansamblu. 

Viitorii locatari ai caselor vor beneficia de toate avantajele unui produs garantat și certificat la nivel european. La acestea, se adaugă serviciile profesioniste ale unui producător român capabil să ofere intervenții prompte și call center, suport garanție și post-garanție. Pentru orice fel de situație apărută pe parcursul desfășurării proiectului, colegii noștri din echipa NeoTer vă pot oferi soluțiile ideale.

Dacă ești interesat de un sistem complet de încălzire prin pardoseală sau dorești să aplici la programul TeraPlast dedicat partenerilor, ne poți contacta pe site-ul neoter.ro. Tot aici, vei putea afla informații suplimentare despre NeoTer - Sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast, un concept 100% românesc.

Te-ar putea interesa

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast