Montare încălzire prin pardoseală NeoTer de la TeraPlast

Montare încălzire prin pardoseală NeoTer de la TeraPlast

Echipa NeoTer a montat sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast într-o casă din localitatea Lilieci, județul Ialomița.

sistem complet neoter ialomita 3

Proiectul a presupus montarea sistemului complet de încălzire în pardoseală într-o casă cu suprafața de 120 mp. Clientul a optat pentru sistemul complet, termostate Non - Smart, kit amestec Wilo, țeavă NEOPE-XA D16x2 și placă cu nuturi D 20 mm.

Mai jos, puteți vedea o galerie foto cu diferitele faze ale procesului de montare a sistemului de încălzire de la TeraPlast.

Proprietarul casei va beneficia de toate avantajele unui produs garantat și certificat la nivel european. La acestea, se adaugă serviciile profesioniste ale unui producător român capabil să ofere intervenții prompte și call center, suport garanție și post-garanție. Pentru orice fel de situație apărută pe parcursul desfășurării proiectului, colegii noștri din echipa NeoTer vă pot oferi soluțiile ideale.

De ce să alegi sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast

Pentru ca lucrurile complicate să devină simple, ai nevoie de profesioniștii potriviți. TeraPlast este partenerul ideal pentru proiectul tău pentru că face lucrurile bine de multă vreme, de peste 125 de ani. Încălzirea prin pardoseală NeoTer de la TeraPlast îți propune: ușurință și rapiditate la instalare, fiabilitate și rezistență, o economisire a energiei, flexibilitate în livrare și garanție de producător local, confort și bunăstarea casei tale.

Dacă ești interesat de un sistem complet de încălzire prin pardoseală sau dorești să aplici la programul TeraPlast dedicat partenerilor, ne poți contacta pe site-ul neoter.ro. Tot aici, vei putea afla informații suplimentare despre NeoTer - Sistemul complet de încălzire prin pardoseală de la TeraPlast, un concept 100% românesc.

Te-ar putea interesa

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast