Ziua Investitorului TeraPlast 2023

Ziua Investitorului TeraPlast 2023

În data de 28 noiembrie am organizat Ziua Investitorului TeraPlast – ediția a II-a.

Am avut alături de noi o parte dintre acționarii TeraPlast, dar și investitori care au dorit să ne cunoască mai bine înainte de a lua decizia de a investi în compania noastră.

ziua investitorului teraplast investitii

Pentru noi, acest eveniment a fost o ocazie de a le oferi participanților o imagine cât mai clară asupra modului în care se concretizează viziunea noastră, precum și a le oferi ocazia de a vedea live cele mai noi fabrici ale noastre, transmițându-le încrederea pe care o avem în direcția în care ne îndreptăm și în perspectivele noastre.

În cadrul întâlnirii, investitorii i-au întâlnit pe Alexandru Stânean, CEO TeraPlast și pe Ioana Birta, CFO Teraplast. Aceștia au răspuns cu entuziasm și claritate tuturor întrebărilor, oferindu-le participanților o imagine transparentă asupra performanțelor și planurilor noastre de viitor.

Am dorit să aducem în atenția lor și implicarea în comunitate, care are un impact direct în dezvoltarea României.

De aceea, invitatul surpriză al acestei ediții a fost Alin Ușeriu, președintele Asociației Tășuleasa Social, care le-a vorbit despre unul dintre proiectele noastre de suflet: „drumul care unește” – Via Transilvanica.

Traseul turistic, în care s-au investit 1,7 milioane de euro, se întinde pe o distanță de peste 1 400 de kilometri și conectează 12 situri din patrimoniul mondial UNESCO. Acesta traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și își propune să pună în valoare locații deosebite din țară, unind drumeți, gazde ospitaliere și comunități întregi.

Ne bucurăm să fim unul dintre partenerii principali ai acestui „proiect de țară” în domeniul non-guvernamental.

Via Transilvanica este un ambasador puternic al României, iar anul acesta a câștigat Premiul Publicului în cadrul Premiilor Europene pentru Patrimoniu 2023.

Ultima parte a evenimentului nostru, și cea mai așteptată, de altfel, a fost vizita în Parcul Industrial din Sărățel.

Am început prin a asista la o demonstrație de punere în funcțiune a microtubului pentru fibră optică TeraDuct by TeraPlast. Am continuat cu fabrica de sisteme din polietilenă pentru apă și gaz, investiție recentă, unde producem țevi din polietilenă cu diametru de până la 1200 mm. Iar vizita s-a încheiat cu prezentarea celei mai noi unități de producție a Grupului: fabrica de folii stretch, proiect derulat sub brandul Opal.

Investitorii prezenți au avut șansa de a observa în detaliu procesele de producție care stau la baza operațiunilor pe care le derulăm în activitățile noastre.

La TeraPlast, credem cu tărie în construirea unei legături solide cu acționarii noștri și ne bucurăm când vedem interesul investitorilor în acțiunile TRP.

Suntem hotărâți să menținem o comunicare transparentă, să ne îmbunătățim continuu în acord cu cele mai bune practici în domeniu și să consolidăm relațiile cu cei care împărtășesc viziunea și valorile noastre.

Apreciem și valorificăm încrederea investitorilor noștri, fiind conștienți că doar prin investiții în companiile și produsele locale putem contribui direct la modernizarea și dezvoltarea României.

La TeraPlast dezvoltarea continuă și inovația fac parte din misiunea noastră de a oferi soluții eficiente pentru oameni și mediu.

Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în acest parcurs ambițios.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast