Țevi PVC protecție cabluri electrice montaj îngropat

TeraPlast produce țevi din PVC-U cu perete compact, rigide, pentru protecția cablurilor prevăzute cu mufă pentru lipire conform standardului SR EN 61386-24 în clasele L si N.

Cele două clase sunt rezultatul clasificării țevilor pentru protecție cabluri, în funcție de rezistența acestora la impact astfel:

Clasa L = condiții ușoare de lucru (cel putin 9 eșantioane trec testul de rezistență la impact cu ciocanul de 3kg).
Clasa N = condiții normale de lucru (cel putin 9 eșantioane trec testul de rezistență la impact cu ciocanul de 5kg).

Clasa și rezistența la impact trebuie obligatoriu marcate pe țevile de PVC pentru protecție cabluri. Gama de diametre este cuprinsă între 32 și 140 mm pentru tuburile din clasa L și între 63 și 250mm pentru țevile din clasa N. Țevile se produc în bare, în special cu lungimile de 6m, însă, pentru anumite diametre, se produc și la lungimea de 4m. Vezi Țevi corugate PE pentru protecție cabluri electrice. 

Vezi Catalogul TeraPlast

Găsești gama completă de produse în catalogul TeraPlast 2020.

Pe lângă aceasta clasificare mai există o clasificare în funcție de rezistența la compresiune.

Astfel, atât țevile din clasa L cât și cele din clasa N se clasifică din punct de vedere al rezistenței la compresiune în funcție de urmatoarele valori: 250, 450 sau 750 N.

Durata de viața a sistemelor de țevi de protecție fabricate din PVC este estimată la minim 50 de ani.
Aceste sisteme cu rezistență mare la coroziune se pot instala simplu și extrem de rapid, in special în cazul sistemelor ce au în componență tevile livrate in colaci.

Țeava PE-100RC cu strat aditivat PP

Țevi și fitinguri drenaj

Țevi și fitinguri drenajÎn calitate de expert în domeniul soluțiilor pentru rețele de canalizare, TeraPlast completează portofoliul său de sisteme cu soluții pentru drenajul apei, punând la dispoziția clienților săi trei sisteme de drenaj din care aceștia pot opta, în funcție de aplicația pe care au o de executat, astfel:Sistemul pentru drenaj ce utilizează țevi …

Țevi corugate din PE protecție cabluri electrice

Țevi corugate din PE protecție cabluri electrice montaj îngropatSoluțiile pentru protecția cablurilor fac parte din portofoliul TeraPlast pentru aplicațiile din infrastructură.TeraPlast oferă sisteme de țevi pentru protecția cablurilor electrice instalate în clădiri.Aceste sisteme de țevi pentru protecția cablurilor se utilizează pentru protejarea mecanică a cablurilor electrice sau de telecomunicații ce se montează îngropat. Alegerea soluției …

Țevi PE telecomunicații protecție fibră optică

Țevi PE telecomunicații protecție fibră opticăSistemul de țevi din polietilenă pentru protecția cablurilor de telecomunicații și a fibrei optice este un sistem ce cuprinde țevi din PE similar cu cele pentru transportul apei. Țevile au pereții netezi, cu rezistență ridicată la impact și compresiune. Gama de diametre este cuprinsă între 25 și 110 mm. Țevile sunt …