Țevi corugate din PE protecție cabluri electrice montaj îngropat

Soluțiile pentru protecția cablurilor fac parte din portofoliul TeraPlast pentru aplicațiile din infrastructură.

TeraPlast oferă sisteme de țevi pentru protecția cablurilor electrice instalate în clădiri.

Aceste sisteme de țevi pentru protecția cablurilor se utilizează pentru protejarea mecanică a cablurilor electrice sau de telecomunicații ce se montează îngropat. Alegerea soluției optime, respectiv a sistemului, se face în funcție de aplicația ce urmează să fie pusă în operă și cerințele de rigiditate impuse de aplicația respectivă. Vezi Țevi PE telecomunicații protecție fibră optică. 

Vezi Catalogul TeraPlast

Găsești gama completă de produse în catalogul TeraPlast 2020.

TeraPlast produce și oferă o gamă variată de sisteme de țevi pentru protecția cablurilor electrice îngropate din care se poate opta în funcție de aplicația ce trebuie executată astfel:
• Sistemul de țevi din PVC cu mufă lisă;
• Sistemul de țevi corugate din polietilenă;
• Sistemul de țevi din polietilenă pentru protecție fibră optică.

Durata de viața a sistemelor de țevi de protecție fabricate din PVC sau PE este estimată la minim 50 de ani.
Aceste sisteme cu rezistență mare la coroziune se pot instala simplu și extrem de rapid, in special în cazul sistemelor ce au în componență tevile livrate in colaci.

Țeava PE-100RC cu strat aditivat PP

Detalii

Sistemul de țevi corugate de protecție din PE

Sistemul de țevi flexibile corugate din polietilenă pentru protecția cablurilor este un sistem ce cuprinde țevi din PE corugate cu perete dublu ce se utilizează în aplicații în care este solicitată asigurarea unei rigidități inelare ridicate. Conductele corugate au peretele interior neted, din polietilenă de medie densitate, iar cel exterior din polietilenă de înaltă densitate, profilat și lipit de cel interior în zonele de contact.

Structura corugată asigură flexibilitatea conductei și un consum minim de material pe unitatea de lungime, pentru un diametru și o rigiditate inelară date. Gama de diametre este cuprinsă între 40 și 200mm. Țevile se produc și se livrează în colaci cu lungimi diferite, în funcție de diametrul țevii. Fiecare colac este prevazut cu o mufa special dublă pentru conectarea cu tronsonul următor.

Țevi și fitinguri drenaj

Țevi și fitinguri drenajÎn calitate de expert în domeniul soluțiilor pentru rețele de canalizare, TeraPlast completează portofoliul său de sisteme cu soluții pentru drenajul apei, punând la dispoziția clienților săi trei sisteme de drenaj din care aceștia pot opta, în funcție de aplicația pe care au o de executat, astfel:Sistemul pentru drenaj ce utilizează țevi …

Țevi PVC protecție cabluri electrice

Țevi PVC protecție cabluri electrice montaj îngropatTeraPlast produce țevi din PVC-U cu perete compact, rigide, pentru protecția cablurilor prevăzute cu mufă pentru lipire conform standardului SR EN 61386-24 în clasele L si N.Cele două clase sunt rezultatul clasificării țevilor pentru protecție cabluri, în funcție de rezistența acestora la impact astfel:Clasa L = condiții ușoare de …

Țevi PE telecomunicații protecție fibră optică

Țevi PE telecomunicații protecție fibră opticăSistemul de țevi din polietilenă pentru protecția cablurilor de telecomunicații și a fibrei optice este un sistem ce cuprinde țevi din PE similar cu cele pentru transportul apei. Țevile au pereții netezi, cu rezistență ridicată la impact și compresiune. Gama de diametre este cuprinsă între 25 și 110 mm. Țevile sunt …