Guri de scurgere nestradale

TeraPlast vă oferă o gamă profesională de receptori de capacități mari de scurgere pentru acoperișuri plate de suprafețe mari, produse de compania HL Hutterer & Lechner Gmbh, companie cu o tradiție de peste 60 de ani în domeniul dezvoltării de produse inovative pentru aplicații din domeniul drenajului suprafetelor (sifoane de pardoseală, receptori pentru acoperișuri și terase, aeratoare, etc.).
 
Pentru evacuarea apelor de pe acoperișuri cu suprafețe mari în sistem convențional (gravitațional), HL vă oferă soluții pentru aproape orice tip constructiv de acoperiș. Provocarea atât pentru arhitecți, proiectanți și instalatori este mare.
 
În funcție de tipurile constructive de acoperiș, structura straturilor, tipurile de hidroizolații folosite și destinația acoperișului sunt necesare combinatii variate de receptori și accesorii. Vezi și Guri de scurgere stradale

Vezi Catalogul TeraPlast

Găsești gama completă de produse în catalogul TeraPlast 2020.

TeraPlast completează gama de receptori cu capacități mari de scurgere pentru acoperiș cu gama de receptori pentru terase și balcoane pentru a vă putea oferi soluții profesionale și pentru aceste tipuri de aplicații.

În general evacuarea apei de ploaie de pe terase sau balcoane se face cu receptori de capacități medii sau mici de scurgere.  Receptorii pentru terase si balcoane de la HL vă permit drenarea unor suprafețe cuprinse între 16mp și 100mp cu un singur receptor (considerând o intensitate a ploii de 300 l/(secxha).

Astfel, gama de receptori pentru aceste aplicații cuprinde receptori pentru terase, cu capacități mari de scurgere, realizați din PP, cu racorduri de ieșire laterale (D75mm) sau verticale (D75/110mm) dar și receptori cu capacități mai mici de scurgere, pentru terase medii și mici sau balcoane, realizați din PE, cu racorduri de ieșire laterale (D40/50/75mm) sau verticale (D50/75/110mm).

Ca urmare, HL oferă posibilitatea realizării unor terase chiar și cu un singur punct de evacuare a apei pluviale. Pentru alegerea receptorilor și accesoriilor corespunzătoare, trebuie cunoscut în detaliu planul structurii terasei (materialul tavanului, izolarea termică, hidroizolația folosită, existența sau nu a membranelor de difuzie sau a barierei de condens, grosimea straturilor, etc.).

Țeava PE-100RC cu strat aditivat PP

Guri de scurgere stradale

Guri de scurgere stradaleTeraPlast oferă soluții profesionale pentru preluarea apelor pluviale de pe suprafețe carosabile sau pietonale. Acestea includ guri de scurgere (geigere) carosabile, folosite în special la drumuri. Gurile de scurgere stradale sau geigerele, așa cum mai sunt cunoscute de o mare parte dintre utilizatori, reprezintă o parte componentă a unei rețele de canalizare ce …

Țevi și fitinguri drenaj

Țevi și fitinguri drenajÎn calitate de expert în domeniul soluțiilor pentru rețele de canalizare, TeraPlast completează portofoliul său de sisteme cu soluții pentru drenajul apei, punând la dispoziția clienților săi trei sisteme de drenaj din care aceștia pot opta, în funcție de aplicația pe care au o de executat, astfel:Sistemul pentru drenaj ce utilizează țevi …

Drain system - Sistemul de canalizări exterioare

Sistemul de canalizări exterioare de la TeraPlast este soluția optimă pentru aplicații din exteriorul clădirii. Utilitatea sistemului se extinde și în privința lucrărilor de dezvoltare a rețelelor de utilități din infrastructura urbană și rurală. Pentru lucrările executate la interiorul clădirilor, se poate vizualiza Sistemul de canalizări interioare. Performanța și durabilitatea sunt principalele atribute ale gamei variate …