Guri de scurgere stradale

TeraPlast oferă soluții profesionale pentru preluarea apelor pluviale de pe suprafețe carosabile sau pietonale. Acestea includ guri de scurgere (geigere) carosabile, folosite în special la drumuri.
 
Gurile de scurgere stradale sau geigerele, așa cum mai sunt cunoscute de o mare parte dintre utilizatori, reprezintă o parte componentă a unei rețele de canalizare ce se utilizează pentru preluarea apelor pluviale de pe suprafetele carosabile ale drumurilor, din parcări sau alte suprafețe amenajate și directionarea acesteia catre conducta de colectare a rețelei de canalizare.
 

Toate elementele componente au o greutate redusă, putând fi anevrate de o singura persoană, astfel că instalarea gurii de scurgere este mult simplificată și rapidă, fără costuri suplimentare generate de alte utilaje. Pe lângă aceste avantaje trebuie ținut cont și de transportul mult mai facil și cu un cost mult mai redus.

TeraPlast oferă o gură de scurgere modernă și eficientă realizată evident din material plastic, cu o structură constructivă de tip multi-element. Vezi și Guri de scurgere nestradale. 

Vezi Catalogul TeraPlast

Găsești gama completă de produse în catalogul TeraPlast 2020.

Avantajele utilizării gurilor de scurgere TeraPlast

Etanșeitate

Toate elementele componente ce alcatuiesc ansamblul gurii de scurgere se etanșează între ele cu ajutorul garniturilor elastomerice ce garantează etanșeitatea absolută a sistemului de canalizare, eliminându-se astfel riscul poluării solului ca urmare a eventualelor pierderi de apă pluvială cu conținut ridicat de hidrocarburi.

Garda hidraulică și depozit de nămol

Corpul gurii de scurgere este prevazut cu un element ce asigură obturarea mirosului prin crearea unei gărzi hidraulice astfel ca este evitată emanarea de mirosuri neplacute din canalizare în zona gurii de scurgere. De asemena se asigura un volum generos de depozitare a nisipului sau nămolului ce este spalat de apele pluviale evitandu-se introducerea acestuia în rețeaua de canalizare.

Rezistența la agenți chimici și abraziune

Gura de scurgere din polietilenă are o rezistență extrem de ridicată la abraziune și la agresivitatea unor substanțe chimice existente în apele pluviale.

Rezistente și robuste

Gura de scurgere TeraPlast prezintă toate avantajele asigurate de materialele plastice: robustețe, stabilitate a formei, flexibilitate. Așa cum este bine știut flexibilitatea produselor din mase plastice le asigura un comportament pe termen lung mult mai bun decat al celor rigide (beton) deoarece se comportă mult mai bine la încărcări succesive de sarcină.

Instalare simplă și eficiență economică

Toate elementele componente au o greutate redusă, putând fi manevrate de o singura persoană, astfel că instalarea gurii de scurgere este mult simplificată și rapidă, fără costuri suplimentare generate de alte utilaje. Pe lângă aceste avantaje trebuie ținut cont și de transportul mult mai facil și cu un cost mult mai redus.

Durata de viață

Durata de viață estimată a acestor tipuri de guri de scurgere este de 50 de ani.

Guri de scurgere nestradale

Guri de scurgere nestradaleTeraPlast vă oferă o gamă profesională de receptori de capacități mari de scurgere pentru acoperișuri plate de suprafețe mari, produse de compania HL Hutterer & Lechner Gmbh, companie cu o tradiție de peste 60 de ani în domeniul dezvoltării de produse inovative pentru aplicații din domeniul drenajului suprafetelor (sifoane de pardoseală, receptori …

Țevi și fitinguri drenaj

Țevi și fitinguri drenajÎn calitate de expert în domeniul soluțiilor pentru rețele de canalizare, TeraPlast completează portofoliul său de sisteme cu soluții pentru drenajul apei, punând la dispoziția clienților săi trei sisteme de drenaj din care aceștia pot opta, în funcție de aplicația pe care au o de executat, astfel:Sistemul pentru drenaj ce utilizează țevi …

Drain system - Sistemul de canalizări exterioare

Sistemul de canalizări exterioare de la TeraPlast este soluția optimă pentru aplicații din exteriorul clădirii. Utilitatea sistemului se extinde și în privința lucrărilor de dezvoltare a rețelelor de utilități din infrastructura urbană și rurală. Pentru lucrările executate la interiorul clădirilor, se poate vizualiza Sistemul de canalizări interioare. Performanța și durabilitatea sunt principalele atribute ale gamei variate …