Țevi și fitinguri PP fonoabsorbante

Sistemul de canalizări interioare fonoabsorbante PP ULTRA dB este un sistem complet de țevi și fitinguri din polipropilenă aditivat cu compuși minerali. Țevile sunt fabricate prin procedeul de coextrudare cu pereți structurați:

  • stratul interior, de culoare albă, ce permite inspectarea facilă;
  • stratul exterior de culoare albastră, cu rezistența la murdărire și prevazut cu marcaj permanent din centimetru in centimetru.

Fitingurile PP sunt realizate prin injecție.

Proprietățile excelente ale materiei prime: rezistența ridicată la impact, rezistența la substanțe chimice și temperaturi ridicate, etanșeitatea ridicată, greutatea redusă și instalarea facilă sunt motive pentru care produsele realizate din polipropilena cu aditivi din substanțe minerale au devenit din ce în ce mai populare

Vezi Catalogul TeraPlast

Găsești gama completă de produse în catalogul TeraPlast 2020.

Principalele caracteristici și avantaje ale sistemului de țevi și fitinguri PP fonoabsorbante

Izolare fonică

Nivelul ridicat de izolare al sunetului, grație pereților structurali din polipropilenă (PP) cu aditivi minerali naturali, nivel de zgomot de 16 dB, confirmat de testele efectuate la Institutul Fraunhofer din Stuttgart, conform standardului DIN 4109-10, clasa a 3-a de izolare a sunetului, face ca sistemul nostru să fie perfect pentru clădiri cu ședere permanentă de persoane.

Rezistență chimică ridicată

Sistemul de țevi și fitinguri PP fonoabsorbante oferit de TeraPlast are o excelentă rezistență la fluide agresive, cu valori ale pH-ului cuprinse între 2 și 12.

Rezistență la temperatură

Sistemul nostru are o rezistență termică ridicată pentru fluide vehiculate permanent la o temperatură de 900C, cu vărfuri de temperatura de 950C pe termen scurt.

Rezistență mecanică ridicată

Sistemul de țevi și fitinguri PP fonoabsorbante oferit de TeraPlast are rezistență mecanică ridicată la temperaturi chiar până la -100C. În consecință, se poate monta și în condiții de iarnă. Sistemul are de asemenea rezistență foarte ridicată a țevilor la compresiune și impact, precum și posibilitatea de a fi instalate în interiorul și dedesubtul structurii, în sol sau în beton, datorită rigidității inelare minime de 4kN/m2 (domeniul de aplicare BD – clasa S16).

Instalare simplă

Instalare simplă și eficientă a sistemului datorită aplicării scării de măsură pe conducte – țevile pot fi tăiate în bucăți cu orice lungime. Metode foarte simple de îmbinare datorită garniturilor instalate în fabrică și gamei variate de fitinguri.

Caracteristici hidraulice

Sistemul include ți caracteristici hidraulice foarte bune de curgere a apelor uzate, datorită protejării suprafeței interioare perfect netede a țevii, ce împiedică acumularea de depuneri.

Gama sistemului PP ULTRA cuprinde diametrele de: 50 mm, 75 mm, 110 mm, 160 mm.

Țeava PE-100RC cu strat aditivat PP

Domenii de aplicabilitate

În primul rând, Sistemul de canalizări interioare fonoabsorbant ULTRA dB este folosit pentru realizarea rețelelor fără presiune, sisteme sanitare fonoabsorbante, pentru ape pluviale și de drenaj industriale.

Mai apoi, Sistemul este folosit pentru canalizarea deversărilor extrem de agresive, ape reziduale urbane și industriale (efluenți cu pH cuprins intre 2-12), având inclusiv concentrații mari de hidrogen sulfurat și este de asemenea caracterizat de o deosebita rezistență la efluenți având temperaturi ridicate.

Datorită beneficiilor oferite, sistemul Ultra dB este recomandat nu numai în locuințe, ci și pentru realizarea sistemelor de canalizare în: blocuri, spitale, spații de birouri, birouri, hoteluri, restaurante, cămine, spauri, laboratoare, cabinete stomatologice, săli de operații, școli, săli de curs la universități, biblioteci, studiouri de radio și televiziune, săli de concerte și săli de conferințe, teatre, magazine.

Nu în ultimul rând, se utilizează la transportul efluenților proveniți din industria farmaceutică, industria alimentară și de catering (de exemplu atunci când exista efluenți cu conținut ridicat de grăsimi, iar temperatura se recomandă a fi până la 70°C).

Accesorii Clean

Accesorii Clean Gama de accesorii include o paletă largă de sifoane de pardoseală, sifoane pentru cădițe de duș sau mașini de spălat, receptori pentru acoperișuri, terase și balcoane precum și accesorii pentru aplicații standard sau speciale în domeniul canalizărilor interioare. Accesorile sunt usor de montat, nu necesită scule speciale, asigură etanșeitatea sistemului în ambele …

Țevi PVC canalizări interioare

Țevi PVC Canalizări interioareSistemul de canalizare interioară din țevi pvc asigură etanșeitatea sistemului prin două modalități de îmbinare:Prin îmbinare demontabilă cu garnitura din cauciuc montată în elementul profilat al mufei țevii;Prin îmbinare nedemontabilă, prin lipire cu adeziv special pentru conductele din PVC.Țevile PVC pentru canalizări interioare sunt obținute prin extrudare, în conformitate cu prevederile standardului …