Politica de management

Angajamentul TeraPlast este de a comunica îndeaproape cu clienții săi și de a dezvolta parteneriate strategice atât la nivel național, cât și la nivel regional.

Prin eforturile susținute ale echipei TeraPlast de a implementa Sistemul de Management al Calității, soluțiile noastre complete ne recomandă drept un actor pregătit să acționeze cu succes pe piața marilor concurenți europeni.

Misiunea noastră  este crearea de soluții durabile care să contribuie la diversificarea oportunităților oferite partenerilor TeraPlast.

Prioritățile noastre strategice sunt crearea unei relații consistente cu clienții noștri, care să genereze încredere în brandul TeraPlast, alocarea corespunzătoare a capitalului uman și financiar pentru îndeplinirea eficientă a obiectivelor operaționale, precum și accentuarea responsabilității în tot ceea ce întreprindem pe plan social, civic sau în domeniul protecției mediului.

Viziunea noastră este sa devenim un model de excelență în management și afaceri.

Valorile noastre

Calitate, seriozitate, performanță. Aceste valori s-au întipărit în cultura noastră organizațională și au fost încorporate în demersurile companiei de îmbunătățire continuă a procesului de producție și a politicii de marketing.

TeraPlast