PVC kútcsövek

A TeraPlast által kifejlesztett fúrórendszer a PVC-U-ből készült csővezetékeket és szűrőelemeket tartalmazza. A TeraPlast csőfúrás és a PVC100 szűrőrendszer a vízellátó kutak, kipufogó fúrók vagy piezo kutak burkolatánál használható. A fúrócsöveket kék PVC extrudálással állítják elő – a RAL5012 sima belső és külső felülettel rendelkezik, és csővezetékekkel rendelkezik a csövek csatlakoztatásához.

A várható élettartam becslése szerint legalább 50 év alatt a nyomás és a hőmérséklet feltételei, valamint az üzembe helyezés technológiája.

A fúrócsőrendszer háromféle osztályú falvastagsággal készül: P8 (SDR13,6), P10 (SDR21), P16 (SDR26), amely megfelel a PN8, PN10 vagy PN16 nyomástartományoknak.

Méretileg a Teraplast által gyártott PVC-U csövek átmérője 90 és 250 mm között van.

A PVC-U csövek és szerelvények fő jellemzői és előnyei

MECHANIKAI ELLENÁLLÁS


A PVC csövek a rugalmas csövek kategóriájába tartoznak. Ez a tulajdonság a PVC-U csővezetékeket (nem rugalmas PVC-t) speciális mechanikai szilárdsággal látja el, amelyek a rajtuk lévő terhelés nagy részét átviszik a körülötte lévő talajra.

NAGY KÉMIAI ELLENÁLLÁS

A PVC fúrócsövek nagy vegyi ellenálló képességgel rendelkeznek a legtöbb vizes oldat, a talaj, a sók és a maró hatású anyagok vagy a vizes savas oldatok agresszív hatásával szemben. Így a PVC-U csövek és szerelvények felhasználhatók bázikus vagy savas vizes oldatok, ásványi sók stb. szállításához. 2 és 12 közötti pH-értékkel és max. 60 ° C-on

VÍZZÁRÁS

A PVC csövek ragasztással vagy összecsavarással történő összekapcsolási módjai biztosítják a beépített rendszer biztos tömítését.

MOZGATHATÓSÉG

A csőrendszer alkotóelemeinek és a PVC szerelvények alacsony súlya rendkívül nagy mozgásteret biztosít a szállítás, a tárolás és a kezelés, valamint a beépítés szempontjából.