Harta evenimentelor internaționale la care a participat echipa TeraDuct by TeraPlast

Harta evenimentelor internaționale la care a participat echipa TeraDuct by TeraPlast

Echipa TeraDuct by TeraPlast a realizat un adevărat tur de forță participând în ultimele câteva luni la evenimente internaționale de top și susținând competiții școlare dedicate fibrei optice.

anga teraduct

De la FTTH Conference în Berlin și ANGA COM în Koln, până la olimpiadele școlare din România, am fost prezenți pentru a promova soluțiile noastre de înaltă calitate și pentru a sprijini noile generații de profesioniști.

FTTH Conference – Berlin

În perioada 19-21 martie 2024, echipa TeraDuct by TeraPlast a fost prezentă la FTTH Conference 2024 Berlin, un eveniment de referință în domeniul fibrei optice. Am conceput un stand comun sub egida Asociației de Fibră Optică din România, alături de alte trei companii de prestigiu: Datacor, Fibercon și Reco.

Participanți conferință:

  • Peste 3.300 delegați
  • Peste 150 de speakeri
  • Peste 120 de sponsori și parteneri

Standul nostru a atras peste 150 de vizitatori, dintre care cu mai mult de 70 am purtat discuții detaliate. Am prezentat mostre din produsele noastre de top, inclusiv microtuburi, țevi PE și PVC, precum și conectori. Feedback-ul primit a fost extrem de pozitiv, vizitatorii apreciind soluțiile complete expuse în cadrul standului.

ANGA COM – Koln

Următorul eveniment pe listă a fost ANGA COM – Koln, în perioada 14-16 mai 2024, un eveniment de renume în domeniul telecomunicațiilor și infrastructurii electrice. Am fost prezenți în Hall 8, la standul F39, alături de colegii noștri de la Freiler.

Evenimentul a avut o participare impresionantă:

  • Peste 23.000 de participanți din peste 80 de țări
  • Peste 250 de speakeri
  • Peste 480 de expozanți din 35 de țări

Standul nostru a fost vizitat de numeroși profesioniști din industrie, cu care am discutat despre soluțiile inovatoare TeraDuct și despre oportunitățile de colaborare viitoare.

Wire&Tube 2024 – Düsseldorf

TeraDuct by TeraPlast a participat, de asemenea, la Wire&Tube 2024, un eveniment important pentru industria cablurilor și tuburilor, desfășurat în Düsseldorf. Ne-am întâlnit cu numeroși profesioniști și am discutat despre inovațiile și soluțiile noastre în Hall 13, la standul D71. Evenimentul a fost un succes, facilitând numeroase discuții valoroase și oportunități de colaborare.

Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat și au interacționat cu noi la aceste evenimente. Suntem dedicați să continuăm să oferim soluții de înaltă calitate și să promovăm dezvoltarea tehnologică în telecomunicații.

Am susținut excelența la olimpiadele școlare

Am fost activi în susținerea educației și dezvoltării tinerilor talente în domeniul fibrei optice. În acest sens, am participat la mai multe etape ale Olimpiadei de Fibră Optică din România, organizate de Worldskills în parteneriat cu AFOR.

Prima ediție a Olimpiadei de Fibră Optică din România - București, 8 februarie 2024

Am avut plăcerea de a prezenta elevilor microtuburile TeraDuct și produsele conexe, discutând despre avantajele utilizării acestora în realizarea rețelelor subterane de telecomunicații. Interesul și entuziasmul elevilor pentru acest domeniu în continuă dezvoltare ne-au impresionat.

Etapa locală a Olimpiadei - Cluj-Napoca, 15 februarie 2024

Echipa noastră a susținut elevii de la Colegiul Tehnic de Comunicații Augustin Maior din Cluj-Napoca, remarcându-se implicarea lor activă în toate probele competiției. Felicităm câștigătorii și le urăm succes în următoarele etape.

Etapa locală a Olimpiadei - Timișoara, 16 februarie 2024

Am fost prezenți la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu din Timișoara, unde am încurajat cei 9 elevi participanți, urându-le mult succes.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast