Evolutia indicatorilor financiari in trimestrul III din 2013

Bistrita, 14 noiembrie 2013 – Compania Teraplast, producator de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania, a inregistrat, in primele noua luni din 2013, un profit net de 4,78 milioane lei, fata de o pierdere de 1,38 milioane lei in perioada similara din 2012.

Traian Simion, Director General Teraplast SA: „Am continuat strategia de vanzare eficienta si profitabila, dublata de controlul riguros al costurilor si analiza permanenta a bonitatii clientilor nostri. Am fost de asemenea extrem de atenti la tendintele pietelor pe care activam, pentru a ne putea adapta cu rapiditate schimbarilor aparute. In perioada urmatoare sectorul constructilor va intra treptat in extrasezon, insa vom profita de aceasta perioada pentru a implementa proiecte operationale la nivel comercial si logistic, astfel incat sa incheiem anul pe un trend pozitiv al indicatorilor financiari si sa fim pregatiti pentru 2014.”

Detalii aici…

TeraPlast