Consiliul de Administratie al societatii Teraplast S.A. informeaza actionarii si potentialii investitori cu privire la decizia de a desemna societatea de servicii financiare BT Securities sa reprezinte interesele Teraplast S.A. in procesul de rascumparare de pe piata de capital a unui numar de maxim 2.000.000 actiuni proprii.

Adunarea Generala a Actionarilor Teraplast a aprobat, in sedinta din 7 decembrie 2015, rascumpararea de catre societate a propriilor acțiuni, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, în urmatoarele condiții: maxim 2.000.000 acțiuni (0.69% din totalul acțiunilor care compun capitalul social) cu valoarea nominală de 0,1 lei/acțiune, la un preț minim egal cu prețul de piața de la BVB din momentul efectuării achiziției și un preț maxim de 1 leu/actiune, in limita unui buget de 1.000.000 lei, pentru o perioadă de maximum 18 luni de la data publicării Hotărârii AGEA în Monitorul Oficial al României Partea a IV-a, în vederea implementării unui sistem de remunerare care să asigure respectarea principiului performanței pe termen lung și a unui program de fidelizare a salariaților.

In vederea asigurarii unei informari complete si corecte a actionarilor si potentialilor investitori, redam continutul Deciziei luate de Consiliul de Administratie al Societatii TERAPLAST S.A:

Detalii aici…