Bistrita, 19 februarie 2014Compania Teraplast, producator de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania, a incheiat anul 2013, cu un profit net de 3,46 milioane lei, fata de o pierdere de 8,97 milioane lei in 2012.

Traian Simion, Director General Teraplast SA: „In 2013 am reusit un lucru foarte important si anume readucerea companiei pe profit, dupa trei ani de pierderi. Acest fapt este cu atat mai important, cu cat a fost realizat intr-un context de piata in continuare dificil. Am tinut insa cont de toate detaliile pietei si ne-am reorganizat, promovand oamenii din interior, iar in final am reusit sa fim competitivi si sa vindem profitabil.

Un proiect important in 2013 a fost reorganizarea componentei logistice a business-ului, in sensul ca am deschis un nou depozit in Deva si am mutat locatia depozitului din Bucuresti, pentru a fi cat mai eficienti in livrarea comenzilor. Tot in 2013 am realizat o reimprospatare a identitatii vizuale, pentru a evidentia trecerea la o noua etapa in dezvoltarea companiei. In perioada urmatoare ne vom concentra pe consolidarea proceselor operationale, in paralel cu dezvoltarea tuturor liniilor de business.

Detalii aici…