TeraPlast: excelență în guvernanță corporativă și comunicarea cu investitorii - TeraPlast

TeraPlast: excelență în guvernanță corporativă și comunicarea cu investitorii

VEKTOR by ARIR 10 TeraPlast

Bistrița, 30 ianuarie 2023

TeraPlast SA a obținut pentru a patra oară consecutiv nota maximă, 10, în cadrul evaluării Vektor coordonată de ARIR – Asociația Pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România.

Indicatorul Vektor a fost calculat de ARIR pentru a patra oară și este unic în regiune. Acesta evaluează activitatea companiilor listate la Bursa de Valori București în privința guvernanței corporative și a comunicării cu investitorii. Cele 12 criterii urmăresc încurajarea creșterii ponderii evenimentelor dedicate investitorilor, includerea politicilor solicitate de investitori, cum ar fi politica de dividende, precum și introducerea de instrumente digitale pentru interacțiunea cu piața.

În total, 18 companii de la BVB au obținut punctajul maxim în cadrul evaluării, iar TeraPlast este una dintre ele. Media indicatorului Vektor în rândul companiilor din indicele BET este 9,4.

Revizuirea procesului de calcul și a rezultatelor VEKTOR a fost efectuată de către Mazars, una dintre cele mai mari companii de audit și consultanță în afaceri din lume, prezentă în aproximativ 100 de țări și teritorii, care deține o experiență de 28 de ani pe piața din România.

Documente

Găsești toate documentele TeraPlast aici

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ofertele noastre și tutorialele din grupul TeraPlast