Ne pasă de mediu

Minimizarea impactului pe care produsele îl au asupra mediului, implicarea activă în societate, crearea unor condiții atractive de muncă și colaborarea cu furnizori responsabili sunt principalele direcții ale strategiei de responsabilitate corporativă a TeraPlast.

 

Până în prezent Teraplast a investit în linia de reciclare PVC 4 milioane euro, investiție ce facilitează reciclarea de deșeuri PVC rigid provenite atât din surse de deșeu post-industrial cât și surse post-consum, investiție ce cuprinde echipamentele componente și echipamente adiacente, împreună cu construcțiile necesare.

Tehnologia de reciclare deținută de Teraplast este conformă ultimelor tendințe din piață, fiind achiziționată de la producători de profil din Germania și Italia precum Hamos, Herbold, Gauss Magnetti, Apro, Geco, Pallman, Theysohn.

Ca reciclator de PVC rigid suntem primul jucător din România și de când am demarat acestă activitate am încercat permanent să contribuim la creșterea gradului de colectare și reciclare a deșeurilor de PVC din piața din România.