Angajamentul Teraplast este de a comunica indeaproape cu clientii sai si de a dezvolta parteneriate strategice atat la nivel national, cat si la nivel regional. Prin eforturile sustinute ale echipei Teraplast de a implementa Sistemul de Management al Calitatii, solutiile noastre complete ne recomanda drept un actor pregatit sa actioneze cu succes pe piata marilor concurenti europeni.

Misiunea noastra este crearea de solutii durabile care sa contribuie la diversificarea oportunitatilor oferite partenerilor Teraplast.

Prioritatile noastre strategice sunt crearea unei relatii consistente cu clientii nostri, care sa genereze incredere in brandul Teraplast, alocarea corespunzatoare a capitalului uman si financiar pentru indeplinirea eficienta a obiectivelor operationale, precum si accentuarea responsabilitatii in tot ceea ce intreprindem pe plan social, civic sau in domeniul protectiei mediului.

Viziunea noastra

Este sa devenim un model de excelenta in management si afaceri.

Valorile noastre

Calitate, seriozitate, performanta. Aceste valori s-au intiparit in cultura noastra organizationala si au fost incorporate in demersurile companiei de imbunatatire continua a procesului de productie si a politicii de marketing.

Politica Calitate-Mediu 2018